Blog Vegan Meals

Taboulé de quinoa aux pois chiches

Prep:

5 minutes

Cook:

5 minutes

Total Time:

10 minutes

Serves:

8-10

Ingredients

  • 1 cup cooked quinoa
  • 1 can chickpeas, garbanzo beans, drained and rinsed
  • ½ pound Persian cucumbers or 2 hothouse cucumbers , (if using hothouse, seed the cucumbers first), sliced
  • 2 cups cherry tomatoes, halved
  • 1 cup finely chopped green onion, white and green parts
  • 1 cup chopped fresh Italian flat-leaf parsley leaves
  • 1 cup chopped dried mint leaves
  • ⅓ cup fresh squeezed lemon juice, (from about 2 large lemons)
  • ⅓ cup extra virgin olive oil
  • kosher salt and freshly ground black pepper
Course

Side Dish

Cuisine

Mediterranean

Suitable for Diet

Gluten-Free

Method

Envie d’ajouter de nouvelles saveurs à votre routine alimentaire. Préparée à la fin de l'été avec du persil frais, des tomates cerises et des concombres, cette salade est pleine de saveurs à savourer. Apportez les saveurs de la Méditerranée à votre table !